ابعاد روشویی سرویس بهداشتی

ابعاد روشویی سرویس بهداشتی

اگر فضای شما بزرگ است می توانید ابعاد روشویی سرویس بهداشتی را بزرگتر انتخاب کنید. اگر فضای شما کوچک است می توانید روشویی را کوچکتر نصب کنید. همچنین نوعی از روشویی به نام روشویی گوشه ای نیز در بازار موجود است که محل قرار گیری آن در گوشه یا کنج دیوار بوده و فضای خیلی کمی را به خودش اختصاص می دهد.

روشویی سرویس بهداشتی آیتمی است که وجود آن در هر مکانی الزامی است. چیدمان سرویس بهداشتی نیز جزئی از دکوراسیون داخلی محسوب میشود. اندازه ی این آیتم بسته به محیط و ظرفیت فضا متغیر است. از اینرو به هیچ عنوان صحیح نیست تا در فضاهای کوچک از روشویی با ابعاد بزرگ استفاده شود و در سوی دیگر بهتر است تا در فضای بزرگ و جادار  ابعاد بزرگ تر این آیتم نصب گردد.

خلاصه اینکه رعایت استاندارد ابعاد روشویی سرویس بهداشتی الزامی است. ما در مطلبی جداگانه با عنوان ” بهترین رنگ کاشی برای سرویس بهداشتی ” نکات انتخاب بهترین رنگ کاشی برای سرویس بهداشتی را شرح داده ایم. حال در این نوشته به توضیح این مهم می پردازیم. فرصت مطالعه ی این مطلب را از دست ندهید.

استاندارد بودن ابعاد روشویی سرویس بهداشتی

سرویس بهداشتی فضای کمی از محیط خانه را به خودش اختصاص می دهد. اما رعایت استاندارد در رابطه با ابعاد و اندازه ی آن بسیار مهم است. همچنین الزامی است تا در زمان نقشه کشی و طراحی دکوراسیون منزل، موقعیت درستی را برای جایگذاری آن در نظر بگیرید.

ابعاد روشویی سرویس بهداشتی-1
ابعاد روشویی سرویس بهداشتی-1

 

ابعاد روشویی سرویس بهداشتی منزل

ارتفاع روشویی

بطور استاندارد متراژ 80 سانتی متر، ارتفاعی مناسب برای روشویی سرویس بهداشتی می باشد.

نکته: شما می توانید ارتفاع و ابعاد روشویی سرویس بهداشتی را با توجه به قد اعضای خانواده تنظیم نمایید.

عرض روشویی

40 الی 55 سانتی متر، عرض و یا عمق مناسب برای کارگذاری روشویی سرویس بهداشتی است.

طول روشویی

بطور استاندارد 40 الی 60 سانتی متر، طول مناسب برای روشویی سرویس بهداشتی می باشد.

نکته: ابعاد ذکر شده ابعاد روشویی سرویس بهداشتی استاندارد هستند اما شما می توانید بنابر نیاز خودتان و همچنین بر اساس متراژ فضایی که در اختیار دارید این ابعاد را بزرگتر و یا کوچکتر در نظر بگیرید.

لذا اگر فضای شما بزرگ است می توانید روشویی را بزرگتر و اگر فضای شما کوچک است می توانید روشویی را کوچکتر نصب کنید. همچنین نوعی از روشویی به نام روشویی گوشه ای نیز در بازار موجود است که محل قرار گیری آن در گوشه یا کنج دیوار بوده و فضای خیلی کمی را به خودش اختصاص می دهد. انتخاب این مدل روشویی برای محیط های کوچک فوق العاده است.

انواع روشویی سرویس بهداشتی

روشویی پایه دار

بدون شک مدل پایه دار روشویی را دیده اید. در این مدل معمولا یک سینک چینی یا سنگی بر روی یک پایه استوانه ای قرار می گیرد. روشویی پایه دار طراحی ساده ای دارد و شیر و لوله های آن معمولا روکار هستند.

چینی، سنگی و کابینت دار انواع مختلف روشویی پایه دار را شامل می شوند.

روشویی پایه دار چه معایب و مزایایی دارد؟

مزایا:

  • اگر امکان داخل دیوار کار گذاشتن لوله و اتصالات را ندارید روشویی پایه دار مناسب شما است. چون با پایه ای که دارد تمامی اتصالات و الحاقات را پوشش می دهد.
  • این مدل روشویی در سایزهای مختلف و متفاوتی عرضه می گردد. بنابراین دیگر فرقی ندارد که خانه شما کوچک باشد و یا بزرگ در هر صورت می توانید از روشویی پایه دار استفاده کنید.

عیوب:

  • سبک این مدل روشویی قدیمی است.
  • نظافت این مدل روشویی معمولا دشوار تر از نظافت روشویی دیواری می باشد
  • تنظیم ارتفاع در این مدل روشویی به سختی امکان پذیر است.

روشویی دیواری

همانطور که از نام این مدل به نظر می آید روشویی دیواری پایه ای بر روی زمین ندارد و اتصالات آن به دیوار الحاق می گردند. لوله ها و اتصالات در این مدل معمولا توکار می باشند.

گفتنی است که چینی، سنگی و کابینتی مدل های مختلف روشویی دیواری را شامل می شوند.

مزایا:

  • چنانچه فضای شما کوچک است مدل دیواری روشویی بهترین انتخاب می باشد. گفتنی است که این مدل به شما کمک می کند تا فضای بیشتری در اختیار داشته باشید. همچنین چون روشویی دیواری پایه ندارد و فضای زیر آن کاملا باز است این مهم به دلباز شدن محیط منجر می گردد.
  • به راحتی می توان ارتفاع آن را تنظیم کرد.

نکات مهم در انتخاب ابعاد روشویی سرویس بهداشتی

حالا که با ابعاد روشویی سرویس بهداشتی آشنا شدیم بیایید با نکات مهم در زمان انتخاب و خرید روشویی نیز آشناتر شویم:

  1. ضد آب بودن سرویس بهداشتی اهمیت دارد. پس در زمان خرید توجه نمایید که روشویی از هر جنسی که باشد حتما باید از خاصیت ضد آب بودن نیز برخوردار باشد.
  2. اگر میخواهید روشویی منزل شما با کیفیت باشد در زمان خرید سطح آن را به دقت بررسی نمایید. گفتنی است که سطح روشویی باید یکدست و بدون درز باشد.
  3. اگر روشویی شما کابینت دارد بهتر است تا کابینت آن از جنس PVC  باشد. این متریال ضد آب است و در برابر رطوبت مقاومت زیادی را از خودش نشان می دهد.
  4. چنانچه بهداشت برایتان اهمیت دارد باید دقت نمایید تا مواد مورد استفاده در آن از خاصیت ضد باکتری بودن برخوردار باشند.
  5. اگر سبک و استایل حمام منزل شما کلاسیک است بهتر است تا از روشویی با جنس سنگ یا طرح های سلطنتی استفاده کنید. این مدل جلوه ای زیبا و منحصر به فرد دارد.
  6. اگر سبک و استایل حمام منزل شما مدرن است بهتر است تا از روشویی با جنس سرامیک و طرح ساده استفاده نمایید.
  7. روشویی بدون آینه ناقص است. حتما توجه نمایید که آینه روشویی را با سرویس آن هماهنگ نمایید.

جمع بندی و نتیجه گیری

  • سرویس بهداشتی فضای کمی از محیط خانه را به خودش اختصاص می دهد. اما رعایت استاندارد در رابطه با ابعاد و اندازه ی آن بسیار مهم است.
  • ابعاد روشویی سرویس بهداشتی استاندارد هستند اما شما می توانید بنابر نیاز خودتان و همچنین بر اساس متراژ فضایی که در اختیار دارید این ابعاد را بزرگتر و یا کوچکتر در نظر بگیرید.
  • پایه دار و دیواری انواع مختلف روشویی سرویس بهداشتی هستند. که هر کدام مزایا و معایب خاص خودشان را دارند.
  • اگر میخواهید روشویی منزل شما با کیفیت باشد در زمان خرید سطح آن را به دقت بررسی نمایید. گفتنی است که سطح روشویی باید یکدست و بدون درز باشد.

در این مطلب از ابعاد روشویی سرویس بهداشتی گفتیم و انواع آن را معرفی کردیم و مزایا و معایب هر کدام را به سمع و نظر شما رساندیم. در نهایت انتخاب با شماست. شما می توانید بر اساس سلیقه، نیاز و بودجه ی اقتصادی هر کدام که مایل بودید را خریداری نمایید.

امید است که این مطلب توانسته باشد به شما در انتخابی خوب و خریدی مطمئن کمک کرده باشد.

مقالات مرتبط

ابعاد روشویی سرویس بهداشتی

ابعاد روشویی سرویس بهداشتی

اگر فضای شما بزرگ است می توانید ابعاد روشویی سرویس بهداشتی را بزرگتر انتخاب کنید. اگر فضای شما کوچک است می توانید روشویی را کوچکتر

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب