ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو

ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو

همانطور که می دانید سادگی، ظرافت و خلوت بودن از بارزترین ویژگی های سبک مدرن هستند. از اینرو برای ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو مدرن از مولفه هایی که ذکر شد استفاده می شود. تابلوها و آثار هنری با ارزشی وجود دارند که به دلیل قیمت بالا ما از توانایی خریدن آنها برخوردار نیستیم. لذا ساخت و استفاده از تابلو دکوراتیو ایده ای جالب تر، بهتر و کاربردی تر می باشد.

معمولا تابلوها را با اهداف تزئینی در دکوراسیون منزل مورد استفاده قرار می دهند. اما تغییر وزن فضای داخلی، ایجاد تغییر در ابعاد بصری فضا، تکمیل سبک و … از دیگر اهدافی هستند که در پس نصب کردن تابلوها در فضای خانه وجود دارند.

به دلیل تاثیر و اهمیت زیاد تابلوها، در این نوشته بر آن هستیم تا از ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو در طراحی دکوراسیون داخلی بیشتر بگوییم. همراه ما بمانید.

تابلو دکوراتیو چیست

دکوراسیون یعنی زینت بخشی به فضا. ما فضا را دکور می کنیم تا ارزش افزوده بیافرینیم و جلوه ی بصری متفاوت ایجاد نماییم.

از سوی دیگر تابلوها و آثار هنری با ارزشی وجود دارند که به دلیل قیمت بالا ما از توانایی خریدن آنها برخوردار نیستیم. لذا ساخت و استفاده از تابلو دکوراتیو ایده ای جالب تر، بهتر و کاربردی تر می باشد.

گفتنی است که برای ساخت تابلو دکوراتیو از پارچه canvas  استفاده می کنند. آن را بر روی یک چارچوب شبیه به قاب می کشند و برای استحکام بیشتر از پشت منگنه می زنند.

گفتنی است که چاپ بر روی این سبک تابلو با استفاده از دستگاه های چاپ مدرن به انجام می رسد.

ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو از کجا می آید

  • جلوه بصری فوق العاده: همانطور که پیشتر گفتیم طرح ها و نقش های زیبای زیادی وجود دارند که ما به دلایلی قادر به مالکیت آنها نیستیم. تابلوهای دکوراتیو با استفاده کردن از تکنولوژی پیشرفته این نقش ها و طرح ها را تکرار می کنند بدون اینکه ذره ای از جلوه ی بصری آنها کاسته شود.
  • قیمت مقرون به صرفه: این آیتم از مهمترین دلایل برای ساخت تابلوهای دکوراتیو محسوب می شود. همانطور که در سطر قبل گفته شد ما به دلایلی از جمله قیمت بالا، قادر به مالکیت خیلی از تابلوهای زیبا که توسط نقاشان معروف کشیده شده است نیستیم. تابلوهای دکوراتیو همان طرح ها و نقش ها را با قیمت مقرون به صرفه به ما عرضه می کنند.

انواع ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو

این تابلو ها انواع مختلفی دارند و به صورت یک تکه و چند تکه عرضه می گردند.

انواع ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو
انواع ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو

تابلو دکوراتیو چند تکه

تابلو چند تکه مدرن نام دیگر این نوع می باشد. گفتنی است که در این مدل معمولا یک طرح و یا چند طرح را بر روی پارچه های مجزا چاپ می کنند و آن را بر روی قاب های مختلف نصب می نمایند. در نهایت با در کنار هم قرار دادن این قاب ها طرح زیبایی به وجود می آید.

تابلو دکوراتیو یک تکه

ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو یک تکه از ایده ساخت تابلوهای معمولی پیروی می کند. در این مدل کلیت طرح را بر روی یک پارچه چاپ میکنند و آن را به صورت یکجا بر یک چهارچوب واحد منگنه می زنند.

لایت باکس: ناگفته نماند که نوع دیگری از تابلو دکوراتیو وجود دارد که به تابلو دکوراتیو لایت باکس و یا تابلو دکوراتیو پشت نور معروف است. این مدل تابلو به یک جعبه ی نور شباهت دارد و نور از درون و از پشت به آن تابیده می شود. سوپرمارکت ها و مراکز تجاری مکان هایی هستند که معمولا از لایت باکس استفاده می کنند.

تابلو دکوراتیو برجسته

از متریال متفاوتی برای ساخت تابلو دکوراتیو برجسته استفاده می کنند و خمیر تکسچر یکی از این متریال است. لازم به ذکر است که این خمیر ضد آب و قابل انعطاف بوده و می توان طرح ها و نقش های متفاوتی را با استفاده از آن بر روی تابلو پیاده نمود. ناگفته نماند که انواع تکنیک های پتینه کاری و استفاده از ورق طلا و رزین از جمله آیتم هایی هستند که می توان آنها را نیز بر روی تابلو دکوراتیو برجسته اعمال کرد.

ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو مدرن

این سبک مناسب فضاهای مدرن و مینیمال است. همانطور که می دانید سادگی، ظرافت و خلوت بودن از بارزترین ویژگی های سبک مدرن هستند. از اینرو برای ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو مدرن از مولفه هایی که ذکر شد استفاده می شود.

تابلو دکوراتیو سنتی

این تابلوها ویژگی های سبک سنتی را دارا هستند. تعادل، هماهنگی و تناسب بندی از ویژگی ها و آیتم های سبک سنتی محسوب می شوند و در تابلوهای دکوراتیو به وضوح قابل مشاهده اند.

تابلو دکوراتیو انتزاعی

الگوهای هندسی، اشکال سورئال، و طرح های معناگرا از ویژگی های هنر انتزاعی به حساب می آیند. گفتنی است که تابلو دکوراتیو انتزاعی ترکیب ها، رنگ ها، بافت ها و خطوط را به دکور منزل شما اضافه می کند.

ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو فانتزی

این هنر از دنیای اساطیر و اسطوره ها الهام می گیرد. پس اگر به این جهان علاقه دارید یک تابلو دکوراتیو فانتزی سفارش دهید.

گفتنی است در کنار انواعی که ذکر شد تابلو دکوراتیو اتاق کودک، تابلو دکوراتیو آشپزخانه، تابلو دکوراتیو اتاق مدیریت و… انواع دیگر ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو را شامل می شوند.

در زمان خرید و یا ساخت تابلو دکوراتیو باید به چه نکاتی توجه کنیم

  • حتما به عناصر و اجزای این آیتم توجه کنید. در نظر داشته باشید که این تابلو باید با فضای منزل شما سازگاری داشته باشد. به عنوان مثال اگر دکور منزل شما سنتی است به هیچ عنوان جایز نیست تا از تابلو دکوراتیو مدرن و یا انتزاعی استفاده نمایید.
  • ابعاد این تابلو را حتما مد نظر قرار دهید و آن را با ابعاد منزل تان سازگار نمایید. به عنوان مثال اگر منزل شما کوچک است تابلو دکوراتیو با ابعاد بزرگ تناسب منزلتان را برهم خواهد زد.
  • اگر نظافت و غبارروبی برایتان اهمیت دارد و عادت دارید تا به طور روتین وسایل موجود در منزل را تنظیف نمایید توجه داشته باشید که تابلو دکوراتیو مورد نظر شما با متریالی ساخته شده باشد که قابلیت تمیزکاری و نظافت را برای شما فراهم نماید.
  • اگر تمایل دارید تا چند تابلو دکوراتیو را در کنار هم قرار دهید بهتر است به سراغ مدل چند تکه ی آن بروید. دلیل آنست که قرار دادن چند تابلو نامربوط در کنار هم می تواند نظم فضایی را برهم زند. اما اگر این چند تابلو مانند قطعات پازل یکدیگر را تکمیل نمایند هم نظم فضایی برقرار می شود و هم جلوه ی بصری مورد نظر ایجاد می گردد.

جمع بندی و نتیجه گیری

  • طرح ها و نقش های زیبای زیادی وجود دارند که ما به دلایلی قادر به مالکیت آنها نیستیم.
  • تابلوهای دکوراتیو با استفاده کردن از تکنولوژی پیشرفته این نقش ها و طرح ها را تکرار می کنند بدون اینکه ذره ای از جلوه ی بصری آنها کاسته شود
  • تابلو های دکوراتیو انواع مختلفی دارند و به صورت یک تکه و چند تکه عرضه می گردند
  • برای ساخت تابلو دکوراتیو از پارچه canvas  استفاده می کنند. آن را بر روی یک چارچوب شبیه به قاب می کشند و برای استحکام بیشتر از پشت منگنه می زنند.

مقالات مرتبط

ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو

ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو

همانطور که می دانید سادگی، ظرافت و خلوت بودن از بارزترین ویژگی های سبک مدرن هستند. از اینرو برای ایده ساخت تابلوهای دکوراتیو مدرن از

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب