پارتیشن ورودی منزل

انتخاب ایده مناسب برای پارتیشن ورودی منزل

 

استفاده از پارتیشن ورودی منزل به شما کمک می کند تا جلوی دید کلی خانه را بگیرید و فضا را بهتر و بهینه تر مدیریت کنید.

پارتیشن ورودی منزل

گاهی اوقات پیدا کردن ایده های مناسب برای پارتیشن ورودی منزل می تواند کار دشواری باشد. اگر به دنبال ایده های خلاقانه و شیک پارتیشن ورودی منزل هستید، به جای مناسبی آمده اید. ما تیمی از طراحان حرفه ای هستیم که به شما کمک می کنیم تا ایده های پارتیشن خانگی عالی را برای فضای مسکونی یا تجاری خود انتخاب کنید. هدف ما کمک به مردم برای تحقق خانه های رویایی خود با ارائه خدمات با کیفیت و قابل اعتماد است. ما سال ها تجربه در صنعت طراحی داریم، بنابراین می دانیم دقیقاً چه چیزی لازم است تا خانه شما مانند یک خانه باشد! در نتیجه، می توانید مطمئن باشید که پول شما به سمت چیزی معنادار می رود. اجازه دهید به شما کمک کنیم تا دکوراسیون منزل رویایی خود را بسازید!

پارتیشن ورودی منزل یا دیوار جداکننده چیست؟

پارتیشن ورودی منزل یا دیوار جداکننده، یکی از عناصر معماری مورد استفاده در قسمت های ورودی است. معمولاً یک بخش مستقل بین راهرو و اتاق های دیگر بوده و در دکوراسیون ورودی، اتاق نشیمن یا آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد. لابی ها اغلب با آینه و لوستر تزئین می شوند تا جادار تر و روشن تر به نظر آیند (لوستر مناسب آشپزخانه). پارتیشن ها به عنوان یک جدا کننده بین دنیای بیرون و داخل خانه شما عمل می کنند.

انتخاب دیوار جداکننده مناسب برای خانه و اتاق نشیمن

انتخاب بهترین پارتیشن ورودی منزل یا دیوار جداکننده برای خانه شما نیاز به ملاحظات زیادی دارد. امروزه، پارتیشن ها محبوب ترین گزینه برای کاهش صدا با قابلیت تمیز کردن آسان بوده و بسیار با دوام هستند. جداکننده ها، هزاران سال است که مورد استفاده قرار می گیرند. آن ها در مصر باستان، یونان و روم بسیار رایج بودند. در واقع، یکی از عجایب هفتگانه جهان باستان، کلوسوس رودس، از تخته های چوبی عظیم ساخته شده است که با نوارهای آهنی در کنار هم قرار گرفته اند. بعد ها شروع به ساختن درها از قطعات چوبی ضخیم کردند که با نوارهای آهنی که دارای نوار وسط چوبی بودند، به هم متصل می شدند. سپس از نوار های فلزی برای جایگزینی نوار مرکزی چوبی استفاده شد. این امر منجر به توسعه درب فرفورژه شد که بسیار محکم بود و زنگ نمی زد.

اختراع فولاد در دهه 1800 امکان ساخت درهای محکم تری را فراهم کرد که احتمال تاب برداشتن یا پیچ خوردگی کم تری داشتند.

 لت ها در پایین مشکی هستند به طوری که شبیه چوب کبریت می شوند.
لت ها در پایین مشکی هستند به طوری که شبیه چوب کبریت می شوند.

پارتیشن چوبی عمودی

برای این که ظاهری دوست داشتنی تر به طراحی خود اضافه کنید، به سراغ پارتیشن ورودی منزل عمودی بروید. چرا که نه تنها ظاهر خوبی دارد، بلکه اجازه عبور تهویه و نور را نیز می دهد.

پارتیشن جدا کننده به شکل بلوک های تهویه

این نوع جداکننده، هم به عنوان پارتیشن ورودی منزل و هم برای سایر قسمت های اتاق نشیمن مورد استفاده قرار می گیرد. در برخی از سبک ها، از نما های پروژه های معماری برای جذب هوا به داخل ساختمان استفاده می شود. می توان از آن ها به عنوان جداکننده سرسرای اتاق نیز استفاده کرد. به این ترتیب، می توان اجازه داد مقدار کمی نور از یک دیوار بلوک مانند عبور کند.

علاوه بر این، می توان از آن ها برای ایجاد یک پس زمینه جالب برای عکس ها یا ایجاد فضایی هنری استفاده کرد. این پارتیشن ها فقط رویکرد ظاهری ندارند. آن ها همچنین می توانند کاربردی باشند و به راحتی نور را عبور دهند. نور، عنصر اولیه لازم برای ایجاد فضایی جذاب و مطلوب است. متأسفانه، بسیاری از لامپ هایی که امروزه از آن ها در دکوراسیون داخلی خود استفاده می کنیم، صدها سال پیش ایجاد شده است. در نتیجه بسیاری از فضا هایی که ما هر روز در آن زندگی می کنیم، بسیار تاریک و کم نور هستند.

دیوار جداکننده
دیوار جداکننده

قفسه بندی پارتیشن ورودی منزل

در خانه ‌های کوچک ‌تر، اغلب لازم است که قفسه ‌های خود را دو برابر کنید تا فضای ذخیره‌ سازی بیشتری در اختیار داشته باشید. می توانید پارتیشن ورودی منزل خود را قفسه بندی کرده تا کاربری یک کتاب خانه را نیز داشته باشد.

استفاده از پارتیشن به عنوان قفسه کتاب
استفاده از پارتیشن به عنوان قفسه کتاب

نکاتی که باید هنگام انتخاب پارتیشن ورودی منزل در نظر بگیرید

پارتیشن ورودی منزل در حال تبدیل شدن به یک گزینه محبوب برای دفاتر و خانه های حرفه ای است. می تواند فضای اداری را پر بار تر کند و ظاهر کلی دکوراسیون داخلی را بهبود بخشد. به این دلایل و موارد دیگر، بسیاری از دفاتر به دیوار های جدا کننده روی آورده ‌اند تا به این ترتیب، دکوراسیونی عالی برای کسب ‌و کار خود داشته باشند. در ادامه مقاله نکاتی وجود دارد که باید هنگام انتخاب ایده پارتیشن یا دیوار جدا کننده برای دفتر یا خانه خود رعایت کنید.

فضای داخلی شما چه قدر است؟ آیا قصد استفاده از پارتیشن در یک استودیوی بزرگ را دارید؟ اگر چنین است، شما چیزی می خواهید که یک دیوار آکوستیک ایجاد کند. اگر نه، به دنبال چیز کوچک تری بروید که بدون اشغال فضای زیاد، پاسخ گوی نیاز های شما باشد.

فضای داخلی شما از چه متریالی ساخته شده است؟ اگر چوب است، باید از پارتیشن با متریال چوبی استفاده کنید. این به این دلیل است که یک پارتیشن چوبی، فضایی شیک و یکنواخت به دکوراسیون داخلی شما می بخشد و آن را چشم نواز می کند. از طرف دیگر، برخی از چوب ها بسیار متراکم بوده و به هیچ وجه خم نمی شوند. آن ها همچنین مانع صدا نیز می باشند.

یک پارتیشن خوب چه ویژگی هایی دارد؟

  • قوی و سفت باشد تا وقتی کسی به آن ضربه می زند، خم نشود.
  • به همان رنگ دیوار ها (یا رنگ متضاد روشن) رنگ آمیزی شود. (رنگ های خنثی در دکوراسیون داخلی)
  • حداقل سه پنل داشته باشد و باید حداقل 1-1/2 اینچ از اطراف (بین صفحات) فاصله داشته باشد.
  • دوام داشته باشد تا بتواند استفاده مداوم را تحمل کند.
  • جذاب باشد تا باعث به وجد آمدن بازدیدکنندگان شما شود.
  • نیاز به نصب و حذف آسان دارد.
  • می تواند پوشیده از طرح های هنری، آینه یا سایر تزیینات باشد.

کدام متریال برای پارتیشن بندی بهتر است؟

برای انتخاب محکم ترین و بادوام ترین پارتیشن ورودی منزل، موارد ذیل به شما توصیه می شوند. شیشه؛ پارتیشن ‌های شیشه ‌ای سبک هستند و احساس باز بودن را حفظ می‌ کنند. همچنین می توانید از پارتیشن گچی، پارتیشن چوبی، بامبو و پرده های مهره ای نیز استفاده کنید.

کدام متریال برای پارتیشن بندی بهتر است؟
کدام متریال برای پارتیشن بندی بهتر است؟

با مطالعه این مقاله، تا حدودی با انواع روش های بکارگیری پارتیشن ورودی منزل آشنا شده اید. تمامی سبک ها و ایده ها را به دقت بررسی کنید تا بتوانید در نهایت طرحی را که پاسخ گوی همه نیاز های شما باشد، انتخاب کنید. در صورت نیاز به هرگونه مشاوره و راهنمایی در زمینه بازسازی و دیزاین منزل، طراحی دکوراسیون داخلی و مواردی از این دست، می توانید با تیم متخصص و حرفه ای سیبارون مشورت کنید و از نظرات کارشناسی ما بهره مند شوید. تیم اجرایی مجرب سیبارون، آماده اجرای ایده های شما می باشند.

مقالات مرتبط

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب